#Kreativ2020

Jag håller på att vara kreativ lite då och då. VILL göra mer men orken är lite mindre. Men hoppas att nu våren är på ingång så att jag kommer igång, man får ju mer energi nu när det är lite ljusare och att solen visar sig en del nu ju.

Köksbordet få vara min systuga

Jag har under många år varit kreativ från och till i olika former. Jag utvecklar mig i mitt stora intresse som nu är att måla med akrylfärg på canvas och att sy tygväskor av gamla textilier.

Har lite planer på olika alster med tyg med olika mönster som ska testat tänkte jag. Jag är med i så många grupper på Facebook som inspirerar mig som jag vill göra ,, olika typer av väskor. Hoppas snart . Och jag målar lite då och då. Har många tavlor som är påbörjade som inte är färdiga hihi. Men har lite olika saker som jag vill testa med något nytt, testa med att bubbla, måla med andra saker än en pensel.

Jag har fått lite beställningar på både tavlor och tygväskor nu, så det är kul. Jag måste bara gör fler alster känner jag så att jag har ett lager så jag kan sälja och försöka få igång en shop.

Jag har planer, vill göra saker men som sagt jag måste bygga upp lite

Och allt som händer ute så är det skönt att kunna vara kreativ, släppa lite det är så mycket prat på nyheterna både tv och radio om det Corona

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.